HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Bajnok a PSV

2008.04.21. 13:37 enzee

Soraiban Dzsudzsák Balázzsal, gratulálunk.

Nekünk is nagy öröm, hogy Fischerpali, Kiprich és Fehér Csaba után, a kontinens egyik legerősebb bajnokságában aranyérmet nyert egy tehetséges, ifjú magyar futballista, aki még néhány hónappal ezelőtt sem sejtette, hogy...blablabla, stb.

Bevégeztetett: a PSV minden idők második legkevesebb rúgott góljával lett holland bajnok. Az utolsó bajnokin, a Vitesse ellen elég lett volna egy pont, meglett a három, de nem volt benne köszönet. A PSV tökéletesen megvalósította a MESTER, Sef Vergossen taktikáját: impotens alibifocival 1-0 arányú, megsemmisítő vereséget mért a pályán csak szédelgő hazai csapatra. A legszebb NBI-es hagyományok elevenedtek meg a szemünk láttára, Kaposvár-REAC, meg tudsz nekem bocsátani?

Vergossen, a mágus távozik, nem kár érte: ezt a csapatot ezzel a játékkal még saját szurkolói sem szeretnék soká. Bízzunk a cseremágusban: Huub Stevens csak a betegeskedő asszony miatt hagyja ott a Hamburgot, másodállásban azért elvállalta a PSV-t is.

Sok sikert hozzá.

Dzsudzsák télen érkezett, de ezért a töketlen fociért kár volt ilyen messzire igazolni. 17 meccset kapott, három gólt rúgott. Ez volt az első, a Venlónak lőtte:

Ősszel csak jobb jöhet, ennél unalmasabban nem lehet játszani.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci futball psv eb2008 dzsudzsak

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr54435340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása