HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Akik a hálóba pofozzák a pettyest I.

2008.06.03. 10:25 enzee

Klaas Jan Huntelaar az Ajax csatára, 2006-ban a csapat legjobb játékosának és az év holland tehetségének választották. Klasszikus középcsatár, Van Nistelrooy utódának tartják. Technikás, kétlábas jól fejel; életveszélyes, éppen ezért Vadász a beceneve. Adottságai alapján (25 éves, 186 cm magas) előbb-utóbb stabil válogatott lesz, de Van Nistelrooyt most még nem lehet kiszorítani.
Kétszer volt holland gólkirály, a bajnokságban öt év alatt összesen 130 gólt lőtt. 2006 óta válogatott, 12 meccsen hét gólja van. Néhány gól tőle, csak ollózva. Nézzék meg, érdemes.



Dirk Kuyt a Liverpool csatára, néha szélsője, 2006-ban igazolták le a Feyenoordtól. Elpusztíthatatlan, 2001 márciusa és 2006 áprilisa között 179 meccset játszott kihagyás nélkül a holland bajnokságban. Hollandiában nyolc év alatt 122 gólt lőtt, volt gólkirály és az év játékosa is, a 'Poolban 15-nél, a válogatottban hétnél tart.
Jobbal, ballal, fejjel, kapásból, közelről, távolról veszélyes:

Szólj hozzá!

Címkék: foci futball huntelaar kuyt eb2008 gólvágók

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr7501145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása