HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Németalföld krémje, a holland középpálya III.

2008.06.02. 15:06 enzee

Wesley Sneijder a Real Madrid középpályása, a világ egyik legjobb jobb lába az övé. Ajax-nevelés, 2004-ben az év felfedezettje volt Hollandiában. Kicsi és vékony, de nagy lövőerejű játékos, passzolási készsége messze átlagon felüli, pontrúgásból különösen veszélyes. 21 éves kora óta válogatott, ha kijön a lépés, az Európa-bajnokság egyik legjobb játékosa lehet.



Rafael van der Vaart a Hamburg irányítója, élete legjobb formájában van. A felkészülési meccsek alatt ő mozgatta a holland csapatot, jól. Ő is Ajax-nevelés, 17 évesen már a felnőttcsapatban játszott. A válogatottban minden akció átfolyik rajta. Szabadrúgás-specialista, jobbal és ballal is életveszélyes, az Eb-n világsztár lehet belőle.



Demy de Zeeuw az AZ Alkmaar játékosa, védekező középpályást játszik, a válogatottban is. 2007 márciusában volt először válogatott, azóta kihagyhatatlan. Nem ő a legpengésebb a csapatban, de néha elsül a lába. Itt egy gól, szögletből, érintés nélkül.


Szólj hozzá!

Címkék: foci futball van der vaart sneijder eb2008 középpálya de zeeuw

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr81499510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása