HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Százezer holland lesz Bázelben

2008.06.20. 10:25 enzee

Nem tud szálláshelyet biztosítani valamennyi holland és orosz szurkolónak Bázel, ahol a két  válogatott szombati Eb-negyeddöntője lesz.

Becslések szerint mintegy 100 ezer holland és 10 ezer orosz drukker érkezik majd, sokuknak a találkozó után el kell utaznia. Hanspeter Weisshaupt, aki bázeli delegáltként tevékenykedik az Eb szervezőbizottságában, kiemelte, hogy az oroszok külön gondot jelentenek, mert magasabb szintű ellátást igényelnek, miközben a luxusszállások száma korlátozott a városban.

A mérkőzés után Zürichben, Luzernben, Bernben, vagy német területen lehet majd szállást találni, de vélhetően sokan maradnak Bázelben is, szórakozóhelyeken, éttermekben, kocsmákban töltve az éjszakát. (MTI)

Szólj hozzá!

Címkék: foci futball eb2008 holland válogatott bázel

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr95530339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása