HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Akik a hálóba pofozzák a pettyest III.

2008.06.05. 15:46 enzee

Arjen Robben a PSV és Chelsea után most (2007 óta) a Real Madrid játékosa. Nagyon gyors, abszolút kétlábas, lendületből is jól cselez, de a Realba - annak ellenére, hogy ő volt a klub történetének ötödik legdrágább játékosa - még nem tudta bejátszani magát.

Angol, holland és spanyol bajnok, 2003 óta 33-szor volt válogatott, eddig kilenc gólt lőtt. Mindent tud, ha kiadja magából, az Eb egyik legjobb játékosa lehet.



Jan Vennegoor of Hesselink
, egész pontosan
Jan Johannes Vennegoor of Hesselink, az egész Eb-mezőny leghosszabb nevű játékosa lesz, ha játszik. A Celtic játékosa, a PSV-től vették meg két éve. Klubcsapataiban tizenkét év alatt 181 gólt lőtt. Ezzel nincs gond, de a válogatottba nem nagyon fér be, 2000 óta csak 14 alkalommal sikerült.

Gyors, erőszakos és nagyon érzi a kaput, de az általában egy csatárral játszó Van Basten csak csereként számít rá.

Szólj hozzá!

Címkék: foci futball eb2008 hesselink arjen robben

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr20505265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása