HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Robben nem játszhat az olaszok ellen

2008.06.08. 14:31 enzee

Arjen Robben ágyékproblémái miatt kihagyja a hollandok első, olaszok elleni Eb-meccsét. A Real Madrid légiósa a lausanne-i edzőtáborban szedte össze a sérülést, az orvosok túlórában dolgoznak az ügyön, de ebből hétfőn este nem lesz foci, az már biztos. Van Basten nagyon sajnálja, és reméli, hogy a második csoportmeccsre már..., stb.

Ez rosszkor jött, főleg, hogy Ryan Babel ugyanerről a posztról dőlt ki, még a múlt héten. Persze, az olaszoknál hiányzik Kannaváró, de ez legyen a macsakazabálók baja. Megoldják, legfeljebb Materazzi több játékost fejel le, mint szokott. 

Pedig meg kéne verni őket valahogy, ez a 78-as vébé óta nem sikerült, a 2000-es Eb-elődöntő utáni tizenegyesek miatt pedig több ezer holland csecsemő állt meg a fejlődésben.

Hétfőn Bernben, a Stade de Suisse-ben (vezeti a svéd Peter Frojdfeldt) így kezdünk: Edwin van der Sar - Andre Ooijer, John Heitinga, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst - Wesley Sneijder, Demy de Zeeuw - Rafael van der Vaart, Orlando Engelaar, Dirk Kuyt - Ruud van Nistelrooy.

Szerencsétlen olaszok így próbálkoznak: Gianluigi Buffon - Christian Panucci, Andrea Barzagli, Marco Materazzi, Gianluca Zambrotta - Gennaro Gattuso, Daniele De Rossi, Andrea Pirlo, Mauro Camoranesi -  Luca Toni, Antonio Di Natale

1 komment

Címkék: foci sérülés futball eb2008 marco van basten arjen robben

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr36509650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása