HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Henryval és Anelkával próbálkoznak a franciák

2008.06.13. 11:00 enzee

Domenechnek is feltűnt, hogy a csapata milyen impotens játékot nyújtott a 8-1-1-es rendszerben felálló románok ellen, Hollandia ellen négy helyen változtat a kezdőcsapaton.

Kezdőbe kerül a sérült csapatkapitány, Patrick Vieira, és nem pihenteti tovább Thierry Henryt sem.
"Nagyon fontos a kiváló védekezés, mert nem szabad gólt kapnunk. Ugyanakkor mivel pontok kellenek, hatékonyan kell támadnunk, s mert muszáj nyernünk, sok rizikót kell vállalnunk" - mondta a hátvédsor oszlopa, William Gallas.

"Nagy eredmény volt az olaszok elleni 3-0, okkal ünnepeltek a szurkolók is, de még nem értünk el semmit. A végcél az Eb megnyerése, az odavezető út pedig még hosszú" - próbálta földön tartani a holland szurkolókat Wesley Sneijder.

Ami biztos: Hollandia-Franciaország, péntek 20:45, Bern, Stade de Suisse, vezeti a német Herbert Fandel.

Ami még változhat:
Edwin van der Sar - Andre Ooijer, Khalid Boulahrouz, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst - Wesley Sneijder, Nigel de Jong - Rafael van der Vaart, Orlando Engelaar, Dirk Kuyt - Ruud van Nistelrooy az egyik oldalon.
Gregory Coupet - Willy Sagnol, Lilian Thuram, William Gallas, Eric Abidal - Franck Ribery, Claude Makelele, Patrick Vieira, Florent Malouda - Karim Benzema, Thierry Henry a másikon.
   

Szólj hozzá!

Címkék: foci franciaország futball sneijder eb2008 holland válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr20516572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása