HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Az orosz válogatott becsomagolta az Oranjét

2008.06.22. 20:28 enzee

Csalódottan számoltak be holland a lapok a válogatott 3-1-es vereségéről, "Az Oranje álma megsemmisült Bázelben" - írta az Algemeen Dagblad.

"Az orosz válogatott becsomagolta az Oranjét" - rögzítette szomorúan a Telegraaf, amely úgy foglalta össze a történteket, hogy "három szép csoportmérkőzés után az orosz csapat túlságosan erősnek bizonyult".

"Az Oranje hitelét vesztette az oroszokkal szemben" - véli a NOS televízió internetes felületén olvasható cikk szerzője, aki szerint a holland válogatott korántsem volt olyan meggyőző, mint a világbajnok olaszok (3-0) és a vb-ezüstérmes franciák (4-1) elleni csoportmérkőzésen. "A harcos oroszokkal szemben a holland csapat idegesnek, szorongónak tűnt, és túlságosan lassan játszott" - folytatódik az elemzés.

Az oroszok a hosszabbításban két gólt szerezve harcolták ki a továbbjutást. (MTI)

1 komment

Címkék: foci oroszország futball eb2008 holland válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr39534094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoli the kid 2009.06.06. 17:38:26

Valaki tudna kezdő felállást?
süti beállítások módosítása