HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Számolgassunk, ilyenkor úgy szokás

2008.06.11. 14:28 enzee

Aszongyahogy volt eddig két meccs, pontosztozkodás a román-francián, magabiztos és könnyed holland győzelem a zavartan tévelygő olaszok ellen.

Pénteken az olaszok fel fogják darabolni a román válogatottat, még egyszer nem foghatnak akkora homályt, mint ellenünk. Nem kell ezen sokat szociózni, jobbak, és kész.

Tegyük fel, hogy a holland-francián is összejön a pontosztozkodás. Két forduló után Hollandia 4, Olaszország 3, Franciaország 2, Románia 1 ponttal állna a halálcsoportban. Ha ez így van, az utolsó fordulóban az olaszok és franciák ölhetik egymást a másik továbbjutó helyért, Hollandia pozícióját nem veszélyeztetik. Romániától persze nem szabad kikapni, mert azzal megelőznének, de ez elképzelhetetlen.

Ha lenyomjuk a franciákat is, nem is kell tovább számolgatni.

Tanulság: mindenképpen továbbjutunk.

Szólj hozzá!

Címkék: foci franciaország románia olaszország futball eb2008 holland válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr44514753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása