HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Seedorf van Basten miatt nem vállalja

2008.05.14. 09:04 enzee

 

Clarence Seedorf nem vállalja a szereplést a holland válogatottban a június 7-én kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. Az AC Milan 31 éves középpályása személyes okokkal indokolta döntését. "Marco van Basten szövetségi kapitány nem kedvel engem és a vezetési stílusa sem tetszik nekem" - mondta Seedorf.  

"Meglepett Clarence elhatározása, erre nem számítottam. Játékosként és emberként is nagyon tisztelem, de elhatározása végleges" - jelentette ki a szakvezető.

Seedorf 87 alkalommal szerepelt a holland nemzeti együttesben és 11 gólt szerzett. Korábban a Bayern München középpályása, Mark van Bommel jelentette be, hogy nem kíván együtt dolgozni van Bastennel, ezért kihagyja a kontinenstornát. (MTI)

Szólj hozzá!

Címkék: foci futball seedorf eb2008 marco van basten

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr24467612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása