HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Hup, Holland!

2008.06.09. 12:16 enzee

Négy meccsen eddig egy jó félidőt láttunk, de hétfő este végre elkezdődik az igazi Európa-bajnokság: holland-olasz, döntőnek is jó lenne, bele az in medias resébe.

Van der Sar véd, itt nem lehet baj. A védelem balról Van Bronckhorst, Mathijsen, Heitinga, Ooijer kombinációban kezd, aggódunk miatta. Mathijsen és Heitinga nem férnének be a világválogatottba, az hótziher. Őket összeereszteni a jó szezont futó Luca Tonival és Di Nataléval, az eredmény finoman fogalmazva is kétséges.

Több gyenge pont nincs a csapatban, a középpálya két szélén Engelaar és de Zeeuw cipeli a zongorát és hordja a vizet, hogy Van der Vaart alkothasson. Fog is, ez is hótziher.

Előttük Kuyt és Sneijder a széleken, a világ legjobb középcsatára, Van Nistelrooy középen: príma névsor. Kannaváró nincs, Nistelrooy Barzaglit kettéharapja, kis kenyérrel megeszi; Materazzi kártékonyabb, de nincs világbajnoki formában.

Már hatkor tévé elé kell ülni: a csoport másik meccsén a franciák az egyértelmű esélyesek, ebben a mezőnyben a románoktól a negyedik hely is szép eredmény lesz.
Kezdjük!

5 komment

Címkék: foci olaszország futball eb2008 holland válogatott kannaváró

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr12510970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.06.09. 23:06:21

Juhééééé, kurvanagyot játszottak, éljen Hollandia!

Az viszont sok-sok marhaság, amit itt a védelem gyatraságáról összehordtak egyik-másik posztban, illetve egyik-másik blogon. Épp az olasz védelem a szar...

garázdabillegető (törölt) 2008.06.10. 06:11:44

Nocsak, Molnárgörény is hollandofil? :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.06.10. 08:32:10

szeretném, ha minket nem aláznátok meg! :D allez france!

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.06.10. 08:35:06

Az vagyok, garázda, írtam is már sokat a szegény hollandokról, akik a hetvenes években kétszer VB-döntőztek, de mindig házigazda ellen. Ki emlékszik még arra a kurvanagy, mintegy 40 méterről lőtt iszonyú gólra, amivel Haan küldte haza 1978-ban a középdöntőben az olaszokat? Zoff repült, repült, aztán ahogy földetért, látta, hogy mögötte a bőr - soha az életben nem fogja megérteni, hogy a Kígyó térről hogy lehetett akkora bazinagy gólt rúgni neki...

orangeinvasion 2008.06.10. 19:47:56

Imádtam a tegnapi meccset, fél lábbal szerintem tovább mentünk, Bastille remélem elszomorodik. Két legkevésbé szeretett csapatomon győzelemmel átlépni, nagyon bejönne. Oranje forever!
süti beállítások módosítása