HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Van Basten állásáért játszanak ma a hollandok

2008.06.17. 13:14 enzee

Mármint nem a mostani, szövetségi kapitányi állásáért; azért nem kell játszani, Hollandia eddig oktatott az Eb-n és a torna után a nagy Marco amúgy is megy az Ajaxhoz. A mai meccs tétje Van Basten olaszországi karrierje.

A helyzet ismert, az olasz válogatottnak az utolsó fordulóban a hollandok segítségére is szüksége van a továbbjutáshoz. A hivatalos verzió szerint mindenki hatni próbál a mágusra, egykori játszópajtásai gyakorlatilag simán megzsarolták Van Bastent.

Donadonival, a (ma még) olasz szövetségi kapitánnyal együtt játszottak a kilencvenes évek elején a Milanban: "Beszéltünk telefonon, és tudom, hogy Marco egyszer majd szeretne Olaszországban dolgozni, ezt viszont csak tiszta múlttal teheti meg."

Cesare Maldini, aki Van Basten edzője is volt Milánóban, pereckerek kijelentette: "Ha Hollandia szándékosan vereséget szenved Romániától, akkor Marco Van Basten sohasem fog munkát kapni egyetlen olasz csapatnál, így a Milannál sem."

Nem falazták a köntört az urak, én sem teszem: remélem, hogy gólzáporos és közönségszórakoztató meccsen megtanítjuk Romániát a labdarúgás alapjaira, és remélem, hogy Olaszország kegyetlenül pofára esik, kikapnak ma este és mennek nyaralni.

Uff.

1 komment

Címkék: foci románia olaszország futball eb2008 marco van basten holland válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr6525331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizie 2008.06.17. 15:36:20

úgylegyen! de rúgják ki egymás veséjét a franciák meg az olaszok
süti beállítások módosítása