HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Az oroszok hollandabbak a hollandoknál

2008.06.19. 14:43 enzee

Holland-orosz negyeddöntő lesz szombaton Bázelben, pánik indul. Az orosz csapat első osztályú játékkal, tükörsima meccsen verte ki Svédországot. Kettő lett a vége, pedig Pavljucsenko egymaga ötöt lőhetett volna.

Az egész orosz bagázs hiba nélkül játszott, a fene a jó dolgukat, a Zindexes szakíró kollégától 7,5-es átlagot kaptak. Megérdemelten.

Az aggódás tárgya nem ez, hanem a mutatott játék. Hiddink az egyik legjobb holland edző, de manapság Moszkvában van a székhelye. Arsavinék jelessel járták ki a holland iskolát, játékuk láttán egy ütemre dobban a sok holland szív, mintha csak megunkat látnánk játszani.

Az eddigi meccseken összesen nem féltettük annyira Robbenéket, mint az oroszok ellen; ráadásul Boulahrouz tragédiája sem fokozta a harci szellemet.

Nehéz lesz, átkozottul nehéz. Aki hollandabb, az jut tovább.

Szólj hozzá!

Címkék: foci oroszország futball eb2008 holland válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr69529213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása