HTML

Dia, dia, Hollandia!

Nincs tulipán, nincs sajt, nincs fapapucs; van Basten, van Nistelrooy, van der Sar.

Friss topikok

Linkblog

Bizonyos anyagokból nem lehet várat építeni

2008.04.26. 13:05 enzee

Holland kapitányt kapott a magyar válogatott, hallelúja, áldassék az ő neve. Lengyel testvéreinknél (Leo Beenhakker) és az oroszoknál (Guus Hiddink) bejött, idehaza a fohászkodási szakaszt éljük.

Erwin Koeman játékosnak egész jó volt, edzői karrierje még embrionális állapotban van, (figyelem, pikírt megjegyzés következik!) de a Feyenoorddal elért hetedik hely szépen csillog.

Hosszasan méltathatnánk egyéb érdemeit, kiemelkedő emberi tulajdonságait, de a "magyarfoci" problémája nem itt van, hanem a poszt címében. Bizonyos dolgokból bizony nem lehet várat építeni, és itt most nem a légvár a megoldás.

Adjuk meg az esélyt, kívánjunk sok szerencsét, így legalább van egy Európa-bajnok a stábban, aki már látott közelről kupát és díjátadó ünnepséget.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci futball eb2008 erwin koeman

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandok.blog.hu/api/trackback/id/tr92443037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása